Boren en honen van motorblokken

Een motorblok laten honen

Wilt u graag een motorblok laten honen? Dan zit u goed bij ons. Wij zijn New Motoreco uit Sint-Niklaas en zijn dé specialist in het honen en boren van motorblokken. Ons team van gespecialiseerde medewerkers helpt u graag verder. Wij stellen onze expertise en vakkennis graag ten dienste van uw wensen en noden. Er is geen betere plek om een motorblok te laten honen dan bij ons!

Vragen over onze producten of diensten?

Nauwkeuring een motorblok boren en honen

Wij voorzien nauwkeurige boringen van motorblokken. We doen daarna een nabewerking met een speciaal vervaardigde hoonsteen met een verschillende hardheid en grofheid. Zo kunnen we bij New Motoreco bewerkingen voor de meeste toepassingen uitvoeren. U kan bij ons ook motoronderdelen op maat van uw wensen kopen. Daarnaast kan u bijvoorbeeld ook cilinders laten boren en honen.

Maak een afspraak

Voor het boren en honen van motorblokken en andere revisies van industriële benzinemotoren is er maar één adres: het onze. U kan motoren van verschillende merken laten reviseren. Wilt u bijvoorbeeld een Cummins motor laten reviseren? Of zoekt u een team dat uw FPT-motor kan aanpakken? Bekijk hier al onze diensten. Of lees meer over ons. Als u een motorblok wil laten honen, maakt u een afspraak via info@new-motoreco.be. Zit u nog met vragen? Bel ons op 03 776 53 58, dan beantwoorden we ze met plezier.

Maak een afspraak

Europark-Oost 13
9100 Sint-Niklaas

Tel: 03/776.53.58
info@new-motoreco.be