Cilinder laten boren en honen

Heeft u interesse of vragen over een cilinder laten boren en honen?

✓ Revisie op uw maat

✓ Kennis van tal van merken

✓ Voorrang voor urgent werk

Heeft u een cilinder van uw auto, moto of industrieel voertuig die u wilt laten boren en honen? Dan zit u goed bij New Motoreco in Sint-Niklaas. Onze specialisten hebben een performant machinepark ter beschikking en gaan zorgvuldig te werk bij het uithonen van uw cilinder. Wij hebben veel ervaring in het uithonen van een cilinder en werken stipt en zorgvuldig.

Cilinder laten boren en honen door een specialist

Een cilinder of motorblok laten boren en honen kan noodzakelijk zijn als uw motorblok te veel olie verbruikt door slijtage, als de cilinderwand beschadigd is of bij bijvoorbeeld waterschade. We starten met het uitboren van de cilinderwand en daarna honen we een structuur in de wand die voor een minimum aan slijtage en olieverbruik zal zorgen. Een cilinder laten boren en honen bij ons zorgt ervoor dat uw motor langer meegaat en zuiniger is. Naast het uithonen van een cilinder verkopen wij motoronderdelen op maat. U kan ook een motorblok laten testen en we reviseren verschillende merken van motoren. Zo kan u een Cummins motor laten reviseren.

Cilinder boren | New Motoreco
New Motoreco

Maak uw afspraak

Van revisies van industriële benzinemotoren tot een cilinder laten boren en honen: bij ons voorzien we een correcte dienstverlening, met veel aandacht voor de gemaakte afspraken en uiteraard zorgen we er ook voor dat het uithonen van uw cilinder zorgvuldig gebeurt. Hier leest u meer over onze service. Bent u benieuwd naar ons machinepark? Hier leest u meer over onze werkplaats. Heeft u nog vragen? Stel ze dan via info@new-motoreco.be of bel ons op 03 776 53 58. Ook voor een afspraak kan u daar terecht. We kijken er naar uit om van u te horen.

Maak een afspraak

Europark-Oost 13
9100 Sint-Niklaas

Tel: 03/776.53.58
info@new-motoreco.be