Vernieuwde kracht

Een jarenlange ervaring, een team van gespecialiseerde medewerkers en een performant machinepark: op deze fundamenten bouwde New Motoreco zijn reputatie als modern revisiebedrijf. Klanten uit uiteenlopende sectoren doen een beroep op die expertise voor revisiewerken en motorvernieuwingen van voertuigen, heftrucks, grote industriële machines en stationaire motoren.

Revisie van industriële benzinemotoren

Welkom bij New Motoreco in Sint-Niklaas, waar we gespecialiseerd zijn in de revisie van industriële benzinemotoren en dieselmotoren. Bij ons kan u terecht voor een volledig onderhoud van uw motoren. Met jarenlange ervaring, een team van gespecialiseerde medewerkers en een performant machinepark zijn we dé ideale partner om benzinemotoren en dieselmotoren te laten reviseren. We zijn een modern revisiebedrijf met klanten van heel uiteenlopende sectoren. Zij – en u – doen beroep op ons vanwege onze expertise in de revisie van industriële benzinemotoren en dieselmotoren en motorvernieuwingen. We reviseren de motor van oldtimers, heftrucks, industriële machines en stationaire motoren.

Uitgebreide revisie van industriële benzinemotoren en dieselmotoren

Wanneer u kapotte of versleten benzinemotoren of dieselmotoren binnenbrengt om ze te laten reviseren, starten wij met een volledige ontmanteling. We kuisen alles grondig door en kijken na of er stukken defect zijn. Die hebben we dankzij ons uitgebreide magazijn vaak op voorraad. We vervangen, waar nodig, beschadigde of versleten componenten van de dieselmotoren of benzinemotoren die u bij ons wilt laten reviseren. Tijdens de revisie honen en boren we uw motorblok als dit nodig is. Daarna assembleren we alles. Als u uw dieselmotoren of benzinemotoren bij ons hebt laten reviseren, gaan ze als nieuw weer uit de deur. De revisie van uw motorblok wordt steeds uitgevoerd door professionele, ervaren medewerkers.

Onze andere diensten

Naast de revisie van elke motor in uw bedrijf, zowel industriële benzinemotoren als dieselmotoren, kan u bij ons tal van onderdelen van industriële motoren kopen. Als u op zoek bent naar generatoren zit u ook goed bij ons. Wij verkopen en verhuren generatorsets. We doen cnc-gestuurde bewerkingen van motoren en geven uw motor een dieselinjectie. Hieronder leest u er meer over. De revisie van uw motor wordt door ons bedrijf tot in de kleinste details voorzien.

Reviseren van diesel- en benzinemotoren

Cnc-gestuurde bewerkingen

Dieselinjectie

Onze producten

We verkopen u graag nieuwe motortoebehoren. Wij hebben een heel ruime voorraad van originele componenten van verschillende grote merken. We bieden u ook graag ruilmotoren aan. Als u dieselmotoren of benzinemotoren wilt laten reviseren, is het handig dat u de nodige componenten meteen bij ons aankoopt, zo werken uw industriële motoren snel weer naar behoren. U kan dus voor veel meer dan alleen de revisie van uw motorblok bij ons terecht.

Nieuwe motoronderdelen

Ruilmotoren

Motortoebehoren

Maak van ons uw vaste partner

Of u nu uw motorblok wilt laten testen, een revisie van uw industriële benzinemotoren of dieselmotoren wilt laten doen of een generatorset wilt huren: we verwelkomen u graag bij New Motoreco. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in de revisie van uw motor, ongeacht het merk. Is de revisie van uw motor dringend voor de werking van uw bedrijf? Wij geven voorrang aan prioritaire werken. Zo hoeft u werk niet te lang stil te liggen. We kijken er alvast naar uit om u bij ons te verwelkomen!

Maak een afspraak

Europark-Oost 13
9100 Sint-Niklaas

Tel: 03/776.53.58
Bankrek.
KBC 737-2172244-69
BTW BE 462.677.033
HR Dendermonde 54.456
HR Sint-Niklaas 58.657