Vernieuwde kracht

Een jarenlange ervaring, een team van gespecialiseerde medewerkers en een performant machinepark: op deze fundamenten bouwde New Motoreco zijn reputatie als modern revisiebedrijf. Klanten uit uiteenlopende sectoren doen een beroep op die expertise voor revisiewerken en motorvernieuwingen van voertuigen, heftrucks, grote industriële machines en stationaire motoren.

Revisie van industriële benzinemotoren

Welkom bij New Motoreco in Sint-Niklaas, waar we gespecialiseerd zijn in de revisie van industriële benzinemotoren en dieselmotoren. Bij ons kan u terecht voor een volledig onderhoud van uw motoren. Met jarenlange ervaring, een team van gespecialiseerde medewerkers en een performant machinepark zijn we dé ideale partner om benzinemotoren en dieselmotoren te laten reviseren en om onderdelen te kopen van industriële motoren. We zijn een modern revisiebedrijf met klanten van heel uiteenlopende sectoren. Zij – en u – doen beroep op ons vanwege onze expertise in de revisie van industriële benzinemotoren en dieselmotoren en motorvernieuwingen. We werken met motors van voertuigen, heftrucks, industriële machines en stationaire motoren.

Uitgebreide revisie van industriële benzinemotoren en dieselmotoren

Wanneer u kapotte of versleten benzinemotoren of dieselmotoren binnenbrengt om ze te laten reviseren, starten wij met een volledige ontmanteling. We kuisen alles grondig door en kijken na of er stukken defect zijn. U kan via ons onderdelen kopen van industriële motoren. Die hebben we dankzij ons groot magazijn vaak op voorraad. We vervangen motoronderdelen op maat van de dieselmotoren of benzinemotoren die u bij ons wilt laten reviseren. Tijdens de revisie honen en boren we uw motorblok als dit nodig is. Daarna assembleren we alles. Als u uw dieselmotoren of benzinemotoren bij ons hebt laten reviseren, gaan ze als nieuw weer uit de deur.

Onze andere diensten

Naast de revisie van industriële benzinemotoren en dieselmotoren kan u bij ons tal van onderdelen kopen van industriële motoren. Als u op zoek bent naar generatoren zit u ook goed bij ons. Wij verkopen en verhuren generatorsets. We doen cnc-gestuurde bewerkingen van motoren en geven uw motor een dieselinjectie. Hieronder leest u er meer over.

Reviseren van diesel- en benzinemotoren

Cnc-gestuurde bewerkingen

Dieselinjectie

Onze producten

We verkopen u graag nieuwe motortoebehoren. Naast onderdelen die u bij ons kan kopen van industriële motoren hebben we een heel ruime voorraad van originele onderdelen van verschillende grote merken. We bieden u ook graag ruilmotoren aan. Als u dieselmotoren of benzinemotoren wilt laten reviseren, is het handig dat u rechtstreeks via ons ook de onderdelen die u moet vervangen kan kopen, zo werken uw industriële motoren snel weer naar behoren.

Nieuwe motoronderdelen

Ruilmotoren

Motortoebehoren

Maak van ons uw vaste partner

Of u nu uw motorblok wilt laten testen, een revisie van uw industriële benzinemotoren of dieselmotoren wilt laten doen of een generatorset wilt huren: we verwelkomen u graag bij New Motoreco. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in tal van merken. Is het werk dat u wilt laten uitvoeren dringend? Wij geven voorrang aan prioritaire werken. Zo hoeft u werk niet te lang stil te liggen. We kijken er alvast naar uit om u bij ons te verwelkomen!

Maak een afspraak

Europark-Oost 13
9100 Sint-Niklaas

Tel: 03/776.53.58
Bankrek.
KBC 737-2172244-69
BTW BE 462.677.033
HR Dendermonde 54.456
HR Sint-Niklaas 58.657