Een Cummins motor laten reviseren

Heeft u interesse of vragen over een cummins motor laten reviseren?

✓ Revisie op uw maat

✓ Kennis van tal van merken

✓ Voorrang voor urgent werk

Wilt u graag een Cummins motor laten reviseren? Bij New Motoreco zijn we gespecialiseerd in het reviseren van defecte of versleten motoren. Onze gespecialiseerde medewerkers zorgen ervoor dat uw motor weer als nieuw werkt. Voor een revisie van uw Cummins motor komt u langs bij ons in Sint-Niklaas.

Uw Cummins motor laten reviseren door specialisten

Bij ons kan u uw Cummins motor volledig laten reviseren. Wij demonteren uw defecte motor volledig, dan reinigen we en stellen we alles terug op punt. Uw motor gaat zo terug buiten in perfect werkende staat. Als er stukken aan vervanging toe zijn voorzien wij nieuwe motoronderdelen op maat. Naast een revisie van een Cummins motor zijn wij ook gespecialiseerd in enkele andere merken. Zo verzorgen wij de revisie van Scania motoren. Heeft u een dieselmotor van Hatz? Ook dat is geen enkel probleem voor onze vakmensen.

Cummins motor laten reviseren
New Motoreco

Maak een afspraak voor de revisie van uw motor

Als u uw Cummins motor wilt laten reviseren, neemt u contact met ons op om een afspraak te maken. Of het nu is voor de revisie van uw Cummins motor of een andere motor we staan graag voor u klaar. Als u meer over ons bedrijf wilt weten kan u een kijkje nemen in ons magazijn. Naast de revisie van industriële benzinemotoren voorzien we ook andere dienstverleningen en producten. Zo kan u bij ons ook een generatorset huren. Heeft u nog vragen? Stel ze dan via info@new-motoreco.be of bel ons op 03 776 53 58.

Maak een afspraak

Europark-Oost 13
9100 Sint-Niklaas

Tel: 03/776.53.58
info@new-motoreco.be