Een motorblok laten testen

Heeft u interesse of vragen over een motorblok laten testen?

✓ Revisie op uw maat

✓ Kennis van tal van merken

✓ Voorrang voor urgent werk

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u uw motorblok uitvoerig kan laten testen? Dan heten we u graag welkom bij New Motoreco in Sint-Niklaas. Wij zijn gespecialiseerd in het testen, verfijnen, herstellen en reviseren van dieselmotoren en benzinemotoren. Een motorblok laten testen door ons, dat is kiezen voor een grondige testing en, indien nodig, het herstellen of vervangen van bepaalde onderdelen.

Bij ons kan u uw motorblok laten testen

Bij het binnenbrengen van uw motorblok, kan u ervoor kiezen om alles te laten testen of alles te laten reviseren. Als uit onze testing blijkt dat een revisie nodig is, laten we u dit weten, dan kan u zelf nog kiezen of u deze laat uitvoeren. Bij een testing brengen we in kaart waar uw motor sputtert of teveel verbruikt. Dit kunnen we oplossen door uw motorblok te boren en honen. Zo werkt de motor weer als vanouds. We zijn gespecialiseerd in de revisie van verschillende merken. Zo hebben we heel wat ervaring in het reviseren van Cummins motoren. Onze medewerkers zijn ook opgeleid om Mercedes motoren te reviseren.

Cilinder boren | New Motoreco
New Motoreco

Contacteer ons voor een afspraak

Als u uw motorblok wilt laten testen, is er maar één adres: het onze. Contacteer ons dus, dan maken we een afspraak. U kan ons altijd bereiken op 03 776 53 58 voor dringende vragen. Of u kan uw vraag stellen via info@new-motoreco.be. Naast de revisie van industriële benzinemotoren voeren we ook enkele andere diensten uit. We hebben een groot magazijn met reservestukken en motoronderdelen. Bekijk een volledige lijst van onze diensten. We kijken er naar uit om van u te horen!

Maak een afspraak

Europark-Oost 13
9100 Sint-Niklaas

Tel: 03/776.53.58
info@new-motoreco.be