Revisie van Mercedes motoren

Heeft u interesse of vragen over een revisie van Mercedes motoren?

✓ Revisie op uw maat

✓ Kennis van tal van merken

✓ Voorrang voor urgent werk

Ben je op zoek naar een specialist in de revisie van Mercedes motoren? Bij New Motoreco in Sint-Niklaas zijn wij dé specialist in het reviseren van versleten motoren. Uw motor komt defect binnen en gaat als nieuw weer buiten. Daar zorgen onze medewerkers voor, als specialisten in de revisie van Mercedes motoren.

Een uitgebreide revisie van uw Mercedes motoren

Bij de revisie van Mercedes motoren ontmantelen onze specialisten uw defecte motor. Vervolgens reinigen we alles en kijken we welke onderdelen best vervangen worden. De revisie van Mercedes motoren doen we volledig zelf, met de stukken die in ons magazijn hebben. Als dit nodig is, zullen we uw motorblok honen. Daarna stellen we uw motorblok weer samen en zorgen we ervoor dat alles als nieuw werkt. Naast de uitgebreide revisie van Mercedes motoren hebben onze medewerkers heel wat ervaring met andere merken. Zo staan we u bij met de revisie van Deutz motoren.

Cilinder boren | New Motoreco
New Motoreco

Maak uw afspraak bij ons

Van een cilinder boren en honen tot de revisie van Mercedes motoren of andere merken: als uw motor versleten of defect is, moet u bij ons zijn. Daarnaast bieden we u graag nog enkele andere diensten aan. Zo bent u welkom om generatorsets te huren of te kopen. Bekijk hier al onze producten. Maak nu een afspraak voor de revisie van uw industriële benzinemotoren, dan zorgen wij ervoor dat uw motor weer als nieuw werkt. Stuur hiervoor een e-mail naar  info@new-motoreco.be of bel ons op 03 776 53 58. We kijken er alvast naar uit om van u te horen!

Maak een afspraak

Europark-Oost 13
9100 Sint-Niklaas

Tel: 03/776.53.58
info@new-motoreco.be