De revisie van Scania motoren

Heeft u interesse of vragen over een revisie van Scania motoren?

✓ Revisie op uw maat

✓ Kennis van tal van merken

✓ Voorrang voor urgent werk

Bent u op zoek naar een specialist die ervaren is in de revisie van Scania motoren? Dan zit u goed bij New Motoreco in Sint-Niklaas. Wij zijn dé specialist die uw motoren reviseert. Van een motor die defect of versleten binnenkomt maken wij een motor die terug als nieuw werkt bij het buitengaan. Hieronder leest u alles over onze revisie van Scania motoren.

De uitgebreide revisie van Scania motoren

Wanneer u uw motor binnenbrengt ontmantelen wij hem volledig en zorgen we ervoor dat alle onderdelen naar behoren werken. Waar nodig vervangen we stukken. Daarna boren en honen we de cilinderblok en zorgen we ervoor dat alles weer netjes in elkaar gestoken wordt. U kan er vanop aan dat wij de revisie van Scania motoren grondig doen en uw motor weer als nieuw zal werken. Naast de revisie van Scania motoren zijn onze medewerkers gespecialiseerd in de revisie van Deutz motoren en andere merken. Zo kan u ook uw dieselmotor van Hatz binnenbrengen.

Cilinder boren | New Motoreco
New Motoreco

Laat uw motor nu nakijken

Bent u klaar voor een volledige revisie van uw Scania motoren in onze werkplaats? Maak dan een afspraak via info@new-motoreco.be. Heeft u nog vragen? U kan hier meer lezen over ons. Of bel ons op 03 776 53 58. We beantwoorden uw vragen graag en kijken er naar uit om van u te horen. U kan bij ons terecht voor de revisie van industriële benzinemotoren en meer. Zo kan u ook generatorsets huren. Daarnaast hebben we een groot magazijn. Zo hebben we vaak motoronderdelen op maat van uw wensen in onze voorraad.

Maak een afspraak

Europark-Oost 13
9100 Sint-Niklaas

Tel: 03/776.53.58
info@new-motoreco.be